Poradna

Trápí vás problémy s prostatou? Využijte naší online poradnu a zeptejte se zkušených lékařů.

Z technických důvodů nelze v současné době podat dotaz.

02. 04. 2018
Začal jsem s užíváním s prostatexem a chodím každou chvíli močit.Je to dobře?
Zobrazit odpověď
28. 03. 2018
Dobrý den, manžel chodí na pravidelné kontroly prostaty od 2013. První hodnoty měl kolem 6. Loni už pod 5. Nyní také. včera ošetř. lékaře...
Zobrazit odpověď
26. 03. 2018
Dobrý den. Mám dotaz v r. 2005 jsem byl na operaci s prostatou. Měl jsem pozitivní nález, který byl odstraněn, bez jakéhokoliv léčení. Na...
Zobrazit odpověď
25. 03. 2018
Dobry den priteli je 58,let ma problem se stoporeni penisu a kdyz uz si vezme viagru sice se penis stopori ale ma problem se udělat.Rika ze si...
Zobrazit odpověď
23. 03. 2018
dobrý den,chtěla bych se zeptat na manžela. manžel byl před týdnem na biopsii prostaty měl vyšší vysledky SPA . dnes je to 8 den co je po biopsii...
Zobrazit odpověď
14. 03. 2018
Dobrý den, můj problém je v tom, že močím málo a během noci tak 2X. Když např. jdu s kamarády na pivko, tak každý šel na WC min. 2X a já nic....
Zobrazit odpověď
10. 03. 2018
Dobry den jemi 46let a sem tam pri moceni meto pali navstivit doktora
Zobrazit odpověď
08. 03. 2018
Dobrý den , po provedené biopsií mě dnes urolog seznámil s výsledkem - prostatický acinární adenokarcinom Gleason skore 7/4+3/dle WHO 2016 /4=60% +...
Zobrazit odpověď
06. 03. 2018
Léčín se od 06.11.2015 nemohu na malou stranu proto mám zavedenu hadičku. Pan doktor mi zělil, že pro mně není vhodná operace, protože se dokážu...
Zobrazit odpověď
02. 03. 2018
Dobrý den, minulý měsíc byl manžel na preventivní prohlídce, kde mu zjistili PSA 3,84. Žádné příznaky neměl. Jinak má vše v pořádku. V roce 2016...
Zobrazit odpověď
21. 02. 2018
Dobrý den,v posledních 3 měsících mám hodnoty PSA 10-13,lékař urolog mě navrhuje udělat biopsii.Je mi 66 let,vyšetření je dost nepříjemné,nemohlo...
Zobrazit odpověď
21. 02. 2018
Dobrý den. Chtěl bych se prosím dotázat zda krev v moči a ejakulátu vždy musí znamenat rakovinu prostaty. A pokud mohu ještě jeden dotaz : je...
Zobrazit odpověď
21. 02. 2018
Dobry den, v prubehu dne chodim na malou cca 1-krat za 3-4hodiny, bohuzel v noci kazde 2hodiny i casteji. Byl jsem nekolikrat vysetren urologen...
Zobrazit odpověď
20. 02. 2018
Dobrý den,poslední 3 měsíce mi hodnota PSA kolísá mezi 10-13,lékař urolog navrhuje biopsií.Je mi 65 let biopsie je nešetrný zákrok,nemělo by...
Zobrazit odpověď
20. 02. 2018
Pane doktore, v pátek jsem podstoupil dilataci uretry ( 12-20 ) od pondělí mě slábne proud při močení.Hodnoty PSA mám v normálu.
Zobrazit odpověď
09. 02. 2018
dobrý den,8.12.2017 při vyšetření mi byla naměřena hodnota PSA 10,3 a při dalším vyšetření 9.2.2018 hodnota 15,1.urolog mi stanovil termín biopsie...
Zobrazit odpověď
06. 02. 2018
Dobrý den:chci se zeptat jestli to může být problém s prostatou? Časté močení mě netrápí i když už proud není co býval,ale spíš jsem četl nějaké...
Zobrazit odpověď
30. 01. 2018
Dobrý den chtěl jsem zeptat za jak dlouho po biopsii prostaty by mělo odeznít krvavé sperma - v moči a ve stolici krev nebyla vůbec za to sperma...
Zobrazit odpověď
29. 01. 2018
Dobrý den, při poslední preventivní prohlídce mi byla nalezena zvýšená hodnota PSA. Subjektivně jsem bez potíží, při návštěvě urologa sono...
Zobrazit odpověď
26. 01. 2018
dobrý den jsem rok po operaci prostaty komplet našel jsem přístroj bio com 2000 měl by pomoc při úniku moči je založen má magnetickém poli zajímal...
Zobrazit odpověď
23. 01. 2018
Dobrý den, mám 56 roků, z biopsie jeden miniaturní pozitivní vzorek, urolog mě předložil 3 rovnocenné varianty řešení: vyčkávat, ozařování, operace...
Zobrazit odpověď
20. 01. 2018
Dobrý den. Urolog mi doporučuje operaci prostaty z důvodu její velikosti a mým potížím s častým a urgentním močením. Rakovinu nemám, byl jsem na...
Zobrazit odpověď
15. 01. 2018
Je mi 84 let. Mám nezhoubně zvětšenou prostatu.Z důvodu ztíženého močení a zánětu moč.cest jsem byl léčen a měl cévku do moč.měchýře.S léčbou jsem...
Zobrazit odpověď
15. 01. 2018
Dobrý den, mám 76 let a celý život jsem byl dost aktivní v sexu. Teď ale mám už delší dobu pauzu. Může to mít nějaký vliv na onemocnění prostaty?...
Zobrazit odpověď
03. 01. 2018
dobrý den,mám problém s prostatou trochu zvětšená, občas palení a řezání při močení všechna vyšetření v pořádku přesto mám značné bolesti v...
Zobrazit odpověď
Vložit vlastní dotaz